Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
2 Sezonul 7 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Doomed to Die

Descriere

Eregion’s fate is decided.

15 comentarii

  • Salutare, guest
  • La inceput credeam ca e doar mediocru, au mai dat-o in balarii dar i-am mai scuzat, dupa ce-am vazut episodul 7 cred ca e prost tare facut acest serial si nu din cauza bugetului, actorii sunt ok, regizorii sunt de toata jena.
  • Am invatat din episodul acesta ca Soarele rasare de la Nord (vezi scena de la final, cand Elrond spune: priviti spre Nord, vine Durin, iar Soarele rasarea din spatele muntelui) :))
      • serios? ah, pe bune? pai ne-am uitat cu totii pana acum si nu am stiut...bine ca ne-ai spus tu altfel toti muream prosti
      • Nu se petrece nicăieri, pentru că „acțiunea” aceasta nu apare niciunde. Este un serial incredibil de prost scris care nu numai că nu are vreo legătură cu vreo scriitură de-a lui Tolkien, ci copiază fără rușine situații, scene, dar mai ales dialoguri din filmele LotR ale lui Peter Jackson (unele nici măcar nu se regăsesc în cărți). E atât de tare pe față că cei implicați în această producție nu au habar ce fac și nici nu au citit măcar o dată materialul aflat la dispoziția oricui, inclusiv pe internet. Cat despre abominația asta de „bătălie” nu am cuvinte. Nimic nu are sens în ea. Respect opiniile altora, dar tâmpenia asta nu conține și nu are nimic de a face cu Legendariumul lui Tolkien - în afară de câteva nume răzlețe. P.S.: pentru unii care nu știu, și comentează la fiecare episod ce bun e serialul - Elrond aici o sărută pe mama sa soacră. Asta doar așa, dacă vă place ideea de „keep it in the family”…Las asta aici, pentru cei care chiar cred că serialul are vreun fundament în opera lui Tolkien (poate mai trezim ceva oameni):https://tolkiengateway.net/wiki/Timeline/Second_Age
  • cea mai mare bataie de joc din istoria omenirii, orcii aia au nimerit fix o pietricica care tinea ditai muntele. Piticilor le e frica de lilieci :))