Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
4 Sezonul 3 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Life Source

Descriere

Layton demands to use Big Alice to rescue Liana; Ruth, now mayor of New Eden, refuses because it’s the town’s power supply; Layton makes Javi jury-rig a solution, giving them three weeks of electricity.

11 comentarii

  • Salutare, guest
  • Se poate face ceva legat de faptul ca de cate ori pun pauza , se restarteaza tot episodul si nu reia de unde ramasese ? Banuiesc ca are legatura cu reclamele acestea . Ori de cate ori apas un click pe site se dechid 2-3 reclame. Si atunci reseteaza si episodul. Merci
    • Admin
      Singurele surse care din ce am testat si noi, reia episodul de unde ati ramas, sunt Filemoon si Netu.tv, restul surselor nu au acesat optiune. Dumnevoastra pe ce sursa urmariti de intampinati problema asta?
    • Admin
      Abia luni se va posta subtitrarea in limba engleza, pentru ca atunci apare o varianta mai buna. Chiar daca postam episodul mai devreme decat apare in mod oficial, nu o sa putem pune si subtitrarea in limba engleza ca sunt foarte prost facute.
    • Admin
      Nu are treaba. Subtitrarea nu a fost pusa pentru ca nu este ok facuta. Se va adauga cand va aparea un alt release, adica luni.